NL
English
€ 0,00
0
0
25+ jaar ervaring
Spoedlevering
Productie in eigen huis
Eenvoudige designer

Katoenen tassen bedrukken: full colour en snelle levering


Ben je op zoek naar een sterk promotiemiddel waarmee je jouw klanten en zakelijke relaties blij mee maakt? Denk dan aan een katoenen tas. Dit is een prima presentje om uit te delen bij beurzen, concerten, sporttoernooien of andere grote evenementen. De ontvanger kan namelijk direct je logo showen. Op dergelijke happenings komen katoenen tassen namelijk altijd van pas. Daarbij worden de promotiemiddelen van je concurrenten mooi weggestopt in jouw tas. Bovendien is een katoenen tas bedrukken een duurzaam relatiegeschenk. De ontvanger kan er nog heel lang plezier van hebben door hem bijvoorbeeld te gebruiken als boodschappentas. Katoenen tassen verminderen dus niet alleen de roulatie van plastic tasjes, maar ook gaat het promoten van jouw bedrijf gewoon door na het evenement. Daarbij is het bedrukken van katoenen tassen goedkoop en zijn ze snel beschikbaar. Dus als je met spoed een effectief promotiemiddel zoekt, denk dan aan bedrukte katoenen tassen!

Kies precies de katoenen tas die bij jouw huisstijl past


Een groot voordeel van katoenen tassen is dat je ze bij ons in full colour kunt laten drukken. Zo komt jouw logo er trefzeker op te staan. Een katoenen tas bedrukken is overigens via onze website heel eenvoudig. Bovendien heb je allerlei interessante opties. Zo heb je de keuze uit verschillende basiskleuren die variëren van neutraal wit tot en met opvallend oranje. Ook heb je veel Seite: 1 von 2 keus uit het aantal katoenen tassen dat je wilt bestellen. Je kunt voor één tas kiezen, maar ook voor bijna 400. Daarbij he je bij een grote oplage een extra voordeel. Namelijk hoe meer katoenen tassen je bij ons laat bedrukken, hoe lager de prijs per tas. Na het bepalen van de hoeveelheid kun je aan de slag met het design. Hiervoor is het mogelijk om foto's van Instagram, Facebook of je eigen harde schijf up te loaden. Heb je geen geschikt exemplaar? Geen nood, want ons archief biedt allerlei afbeeldingen. Verder kun je het ontwerp afronden met een tekst. Ook vind je via ons online bewerkingsprogramma allerlei tools om de look van je katoenen tassen verder te optimaliseren.

Laat snel jouw katoenen tassen bedrukken


Zoals je ziet, is katoenen tassen bedrukken razend eenvoudig. Je regelt gewoon alles vanachter je laptop of tablet. Hierna gaan wij voor jou aan het werk met het creëren van jouw katoenen tassen. Omdat wij de dynamische wereld van het ondernemerschap goed begrijpen, zorgen wij dat jouw bestelling snel geleverd wordt. De levertijd en de eventuele bezorgkosten kun je voor jouw aankoop inzien. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je jouw katoenen tas door ons laat bedrukken. Heb je echter toch nog vragen? Schroom niet en bel of mail gerust met onze klantenservice. We helpen je graag aan je ideale promotiemiddel. Bovendien werken wij goedkoop. En heb je je katoenen tassen snel nodig? Dan verzorgen wij je bestelling met spoed!
Kleding & Textiel Promotie Kantoor Geschenken Tassen Sport